Böcker

Bertmark erbjuder böcker som både är en källa till kunskap och samtidigt en upplevelse för läsaren.

Våra bokverk är anpassade till 2000-talets design och form och vidareutvecklas hela tiden för att passa våra kunders behov. Böckerna vänder sig till läsare i alla åldrar med olika intressen. Små och stora händelser både i Sverige och i resten av världen samsas i våra årsböcker.

Medikon består av sex band, där de fyra första är uppslagsdelen från a till ö och de sista två är temaband med specialinriktningar.

Medikon

I Medikon finner du information om sjukdomar och skador, behandlingsmetoder och mediciner, men även om hur den friska människan fungerar och hur människokroppen är uppbyggd.

Läs mer...

aha

aha är vår modernaste årsboksserie, första boken som gavs ut omfattar år 2005. Människor, platser, dramatiska händelser, kultur, politik, teknik, sport, stora och små nyheter. I våra årsböcker finns årets alla viktigaste händelser i kronologisk ordning.

Läs mer...

Aktuellt

Aktuellt utkom redan 1960. I våra årsböcker finns årets alla viktigaste händelser i kronologisk ordning. Människor, platser, dramatiska händelser, stora och små nyheter, in- och utrikes, kultur, politik, teknik och sport - här finns något för alla!

Läs mer...

Horisont

Den första Horisont utkom 1970 och var den första av årsböckerna som innehöll kalenderåret från januari till december. I våra årsböcker finns årets alla viktigaste händelser samlade i kronologisk ordning.

Läs mer...

Respons

Respons publicerades 1996 för första gången och har alltså funnits i mer än 20 år. Människor, platser, dramatiska händelser, kultur, politik, teknik, sport, stora och små nyheter. I våra årsböcker finns årets alla viktigaste händelser i kronologisk ordning.

Läs mer...

Sportlegender

Bokserien Sportlegender handlar om tre av våra främsta idrottare genom tiderna - Ingemar Stenmark, Börje Salming och Nicklas Lidström. Serien omfattar tre band som ges ut i en begränsad numrerad upplaga. Böckerna innehåller spännande läsning som sammanfattar legendernas fantastiska karriärer. De tre banden är signerade med sportlegendernas autografer.

Läs mer...

Copyright © 2021 Bertmarks Försäljnings AB